kengkawan :)

Tuesday, October 4, 2011

nukilan buat sahabat facebookku :)



wa jeles


wa remove lu bukan sebab wa tak suke lu
wa remove sebab wa jeles
wa jeles tengok lu upload gambar seksi-seksi
lu boleh muncung muncung bibir 
 wa tak boleh buat
tengok lu letak profile picture pegang2 tangan
peluk2 ngan couple lu
wa takde
 jadi wa jeles SANGAT

wa cemburu ,wa remove lu
comelnye saye .. muah muah muah muah








wa remove lu bukan sebab lu menjengkelkan 
wa remove sebab wa jeles
wa jeles tengok lu boleh buat status gedik-gedik
kalau lu buat sekali dua tak pe la jugak, ni tiap kali update lu tulis camtu 
cemburu la wa
wa pejam mata sambil remove lu
cemburu la katakan






wa remove lu bukan sebab wa meluat
wa jeles
lu profile sampai sepuluh
wa paling paling kuat pun buat dua je 
wa jeles
wa remove semua sekali 
wa nak taip panjang2 lagi
tapi cemburu menguasai wa  
wa tangguh dulu
nak buat camne
tu je la setakat ni
sory ye



                                                                      haha  remove unnesessary friend in progress >>>> 

Comments
7 Comments

7 juta komen:

SiS NaD said...

Salam Rudy...

Hehe!~ Puisi yang sangat puitis... Sis pun jealous jugak dengan diorang, tapi nak buat macam mana... 'Kalau wa remove lu nanti lu kata wa sombong!~'... (^_____^)V

ahmad said...

haha saya pun rase camtu gak mula2 , tapi dah sampai org yg ke100 terus je jadi cergas .. hehe :)

PeJuAnG CinTa said...

semart la gambar

ahmad said...

haha~ cute , bkn smart :)

FasiHaH SupiaN said...

mmg setuju sesangat

Anonymous said...

hahaha

naim said...

setuju bro..

kepada sahabat2 berhati2 upload picture. Takot ad ada orang sabotaj gambar kita.

Jom baca sedkit nasihat yang naim nukilan.
http://pemudattbc.blogspot.com/2011/10/gambar-anda-telah-di-sabotaj-benarkah.html