kengkawan :)

Friday, November 4, 2011

tag pertama =.=

haha tenkiu lah ye cik Azah sebab tag men-tag saye ye kat sini ..


nama : AHMAD SABRI B MAT DUI (  haha :) )
umur : bulan 12 nanti baru cukup 22
hobi  : menipu!!  takde hobi special , semua secara random ..
sukan : PES , Zynga Poker , Sukan air
gaji : takde gaji , mengaji lagi nohhh
--orang biase2 je , xde yang menarik sangat--

RULES 
1.You must post these rules
2.Each person must post 11 things about themselves in their journal
3.Answer the question the tagger set for you in their post. And create new 11 question for the people you tagged to answer.
4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post
5.Go to their page and tell them you have tagged him/her
6.No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU
7.LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.
-kalu tak paham leh g google translate .. haha





1)Bahasa asing apa yang awak nak sangat belajar?
- bahasa mongolia barangkali :)

2)Apa drama kegemaran awak sekarang ni?
- halimah jongang .. haha

3)Kalau gaji awak ada extra pe yang awak wat ngan duit tu?
- tak bergaji lagi , kalu bergaji nak kene simpan buat bayar ptptipu

4)Kalau pegi dating sapa yang bayar makan?
- tak gi dating lagi setakat ni , muke tak hensem

5)Selalu tido petang tak?kenapa?
- jarang , tido petang buat jadi payah nak tido malam

6)Kalau awak ada kereta n kereta tu kotor..awak basuh sendiri ke hantar kat car wash?
- of course la biar je kotor ! :D

7)Apa aktiviti keluarga kalau cuti sekolah?
- gi kebun , menoreh getah 

8)Apa lagu kegemaran awak?bleh tak bagi tajuk lagu n penyanyi dia..1 english song,1 malay song.. :)
-goo goo dolls - iris
- a.c.a.b -skinhead selamanya 

9)Artis kegemaran awak siapa?kalau awak lelaki,sila beri nama artis perempuan k..dan sebaliknya.. 
- aurat la suara perempuan .. HAHAH

10)Kalau ada masalah peribadi,siapa yang awak carik untuk meluahkan perasaan?
- takde yang maha mendengar melainkan Allah S.W.T

11)Suka tak bila awak ditipu kononnya untuk kebaikan awak sendiri?
- hal kecik je tu 





soalan dari gua pulak 

1 berapa lama dah blogging
2 tujuan asal blogging
3 blog title dengan anda apa kaitannya
4 berapa lama makan masa nak mengupdate
5 antara nuffnang ngan advertlets yang mana menjadi pujaan hati 
6 antara followers , readers dan commenters dimana kedudukan anda 
7 facebook dengan dashboard blogger mana yang lebih awal di bukak
8 selalu paste link kat facebook tak ?
9 pernah kena tag before ?
10 perasaan masa jawab soalan ni ( gembira tipu pun tak pe hahahaha)
11 rasa2 nak tag orang lain pulak tak lepas ni ?

-entah ape2 soalan =.= ,seriyes je !!



tak buat pun tak pe :) sape2 yang rajin2 kalu nak buat pun ok jugak 
Comments
16 Comments

16 juta komen:

maya anis said...

bagus punyer answer :)

ahmad said...

ahaha tenkiu2 :)

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

alamak...kene buat la ni ye.. hehehe. tengs sudi tag saya..

ahmad said...

kalu rajin je ..
:)

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

jawab kat sini boleh?


1 berapa lama dah blogging
10 bulan sudah...

2 tujuan asal blogging
cari glemer. tapi sebenarnya malu, pastu nak duit, tapi tak best, sekarang niat nak kongsi ilmu dan cerita , lagi best.


3 blog title dengan anda apa kaitannya
Chempaka sari tu, ern nama idaman kalau saya jadi orang dulu dulu. saya suka sejarah!

4 berapa lama makan masa nak mengupdate
setengah jam atau Sejam

5 antara nuffnang ngan advertlets yang mana menjadi pujaan hati
nuffnang.iklan dia cantik.

6 antara followers , readers dan commenters dimana kedudukan anda
tak tau. ler...

7 facebook dengan dashboard blogger mana yang lebih awal di bukak
hahha blogger dulu.

8 selalu paste link kat facebook tak ?
dulu selalu, sekarang jarang sangat. malu dengan kengkawan.

9 pernah kena tag before ?
contest selalu lah.

10 perasaan masa jawab soalan ni ( gembira tipu pun tak pe hahahaha)
Excited rasa mcm kene interview! HAHHAHHA

ahmad said...

wa~~~
terharu la sekejap
haha tenkiu2

XD

whinxe said...

saya sudaa jawab..hehehe..tq!

ahmad said...

hehe tenkiu2 :)

azah87 said...

hehehe..thnx coz sudi jawab..nice answer wlupOn scra umum..kehkehkeh..lucu..suka baca.. :)

Nafisah Ruslan said...

power rangers pink..

Run Away said...

./..salam kenal...dari segmen azfa...;d

Run Away said...

./..salam kenal...dari segmen azfa...;d

RaihanaCJ said...

nak jawab tapi tak kena tag pun.hehe

ahmad said...

haha jawab je la :)

RinsyaRyc said...

ingat dah tua tadi pakai pak rudi segala.. haha..

<---yuuki hanabusa yg tadi~ p

ctk said...

ambOiii..jawapan selamat..hihi..nk byar ptptipu ye? hahahaha