kengkawan :)

Sunday, March 25, 2012

me gusta

 niat nak menulis tu ade , idea tu ade , kerajinan tu ade tapi internet pun ada . Bile internet tu ade + laju pulak , maka pelbagai laman web akan ditelusuri (  betul ke bahasa gua ni ). Seterusnya niat2 idea2 kerajinan2 gua tu turut blah macam tu je . Haha sape yang baca entri ni , doa2kan gua jadi rajin baca buku pulak lepas ni ye .

mau tido


p/s adik gua dapat 8A spm

PEACE LOVE and RESPECT
Comments
5 Comments

5 juta komen:

Cik tikah said...

ckp kat adik, "tahniah'! :)

steffany daph said...

aih.. sma lah. mula2 nya nak bloging, bila dah buka utube, facebook, laman sosial lain, idea pun hilang. kerajinan terus blah juga mcm u ckp. hoho. XD

onie said...

tahniah adik kamu!

ahmad said...

@steffany

saya dok bukak 9gag , xsedar berejam dpn laptop ! ahaha

❖ FS ❖ said...

Cakap tahniah kat adik wuuu wuuu bijak lah adik tu , jealous :/