kengkawan :)

Monday, September 19, 2011

rilek ujung minggu :Running Man

gwangsoo , commander ,yooruce willis , mong ji hyo,jungki, jisukjin,haha ,kang gary



Sape yang dah pernah tgk show ni kalau tak gelak memang tipu la . Ade member encikR yang langsung tak berminat tengok cite korea dah addicted ngan show ni . Confirm tak kering gusi la . Haha~ kalau tak gelak jugak , tak dapat lah den nak nolong eh.

Show macam ni memang takde lagi kat Malaysia. Ewah2 pun macam dah kureng sekarang ni, asyik bende same aje.Bosan jugak nak tengok .



monday couple jjang


The other reason encikR layan show ni adalah disebabkan 2orang ni .. Haha




bagi sape2 yang nak download tu boleh la usha2 kat sini ye :
http://www.isubs-squad.com/
http://www.kshownow.net/
Comments
8 Comments

8 juta komen:

solihynramly said...

nama kau memang kormersial habis encikR..haha

ahmad said...

haha ~ pg td bru terpikir ... market name tu

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

hahaha....rancangan ini..ooo tidak..hehe


upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...c`ayob follow sini 

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

ahmad said...

haha ~ ok2 .. sat nnti sy p ye :)

[sutera kasih] said...

ramai ckp running man ni best kan..nk tgk jgk la hehe

suriani azwan said...

tq en R sudi singgah blog sue...dah lama xupdate...sgt bizi plus malas..heheheh

lolipop_dia said...

running man mmg best...rncangan favorite saye..
btw..nice blog..:)

Anonymous said...

sy ske gak xDDD

err, sy ske ceroboh blog org. hehe.

n_n z2