kengkawan :)

Sunday, October 23, 2011

exam dah dekat tapi gua bodo macam tu jugak





dear rudy :
kelas petang sikit je pun lu dah bising
syafawi hang tak pi
ustazah tu punyelah baik comel lak tuh
orang suruh hafal sejuzu' lu hafal sehelai je
pemalas
esaimen sikit je pun lu bantai copy paste
lazy
antar last minit
chit!

asal free sikit sikit bukak FB
bukan ade orang nak chat ngan lu pun haktuih!
pahtu pagi petang zynga poker
cip tak naik-naik pun
main PES sampai subuh , pandainye tak jugak
ptuih
petik gitar sampai sudah lagu tu la jugak
tak ketahuan
macamana pun
cuti panjang sudah abes bro
so
gud luck kepada lu Rudy
وباالله التوفيق والنجاح في الامتحان
انشاء الله



*entri ini tidak perlukan komen :)
Comments
5 Comments

5 juta komen:

Asyikin said...

good luck jugak ! ^_^

HanimRaz said...

Kau tu saja lah . agaknya kau pergi derma gitar ko tu dekat Sham Kamikaze je.. hehehh ,, bagi dia buat konsert amal . dari gitar tu x bergerak ada dkat tangan ko je.. sampai bila nak dengar lagunya ~ , (*lain kali meh blajar dkat aku camna nak main gitar ... *lagu OST Lgenda bdx setan* buleh gagah la... ) haha ~
*ayat bangela*

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

hahahha even staring at wall is more interesting rather than studying ahahhaha!!! True!

lebih2 lagi kalau study sambil laptop terbukak. Perghhh!

ahmad said...

haha tenkiu2
mood study tu tak mai lagi :)

Anonymous said...

awal yang baik