kengkawan :)

Sunday, October 23, 2011

MANCHESTER CITY 6 - MANCHESTER UNITED 1

amaran : entri ini penuh dengan gambar


Takde lagi super sunday match yang menarik untuk gua tengok melainkan perlawanan  tadi. Dan nampak gayanye manchester city akan terus gak di puncak liga dengan kemenangan besar keatas machester united . haha ramai la membe2 yang terajang tv malam ni . Rilek boh , awal lagi deh ..








"why always me" 
mario bolatelli bolasepak
HAHA

siapalah M.U tanpa Ramli,hanya sebuah pasukan yang diayam2kan dilaman sendiri

keratan akhbar metro . Diam la ferguson malam ni








 . TERBAIKKK !



macam mana agaknye rupe datok najib lepas m.u kalah . Ajak tgk ramai2 . haha
*rajin gua updated hari ni    =.=
Comments
9 Comments

9 juta komen:

Polskahackrew said...

rasa macam nak sms kawan nak kutuk MU kalah kat tmpt sendiri..mesti dorang bengang punya..hahaha..6 - 1 tu..huhu

Polskahackrew | Blog Tutorial Blogspot

Shurazirah Sukhur said...

hahaha padan muka Man U.gila berlagak sangat.kan dah kena lauk dengan Man City kat home pulak tu..

AMMAR YASIR said...

Bhahahahaha...padan muka MU

fuuyooh said...

haha.. style entri nih.. LIKE.. :)

ahmad said...

haha ~ m.u diayam-ayamkan

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said...

hahaha malam tadi g macD bising gila rupenya ada game. Huhu dah lah MU kalah ekk.. tah tah dah pecah tv kat sana,

ps/ awak buat pop up komen boleh... lagi senang bloger lain nak komen

dokiStory said...

hahhhaaa.. mungkin sbab ramli la... lawak!

Warna Warni Kehidupan said...

tu la kalau ramli main mesti MU tak kalah huhuhu

khairul@kechik said...

errr.. no komen..huhu..