kengkawan :)

Wednesday, April 3, 2013

segmen : blog review

dua tiga menjak ni gua rasa nak aktif semula blogging . Lama sangat dah tak jadi keybord warrior. Haha try buat segmen la , mana tau ada yang nak join .

review jujur oleh en.Rudy

haha ~ pakai paint , tak yah nak expect lebih :p


prosedur dia senang je , lu orang tepek banner gua kat entri . Pastu letak link kat ruangan komen ( prosedur biasa kan ? ). Tak payah like2 page ,tak payah klik2 iklan pun kalau nak klik pun boleh jgak  ..

blog informasi/blog sukan gua xnak , sebab gua xtau nak review macam mana . Kebanyakannya copy paste kan ? :p

blog diari yang byk sangat sayang2 beby2 pun gua xnak , haha xkan gua nak review pasal awek/balak lu orang ye tak ?? 

originaliti tu penting.. haha kalau lu orang berminat ,boleh la join . Tapi jujur la , blog gua ni tak ramai orang berkunjung pun so traffik tak la banyak mana sampai kat lu orang nanti. Tapi ! keikhlasan pun penting kan ?? lagipun ni usaha pertama gua untuk cari rakan blogger , harap dapat maklumbalas positif :)

gua tak letak tarikh luput , tapi kuantiti . paling banyak pun 15blog je kot , haha makan masa gak nak baca beb .


peace love and respect uolllzzz
Comments
8 Comments

8 juta komen:

AinNawwar said...

nawwar join :)

http://thedreamgoddess.blogspot.com/2013/04/review-jujur-oleh-enrudy.html

Mykedai 2U said...

blog movies boleh ke haha

ahmad said...

haha .. tak reti nak komen cmne .. nnti ringkas sangat lak :p

ain ayie said...

http://anakabahumi.blogspot.com/2013/04/review-jujur-dari-encik-ruby.html

KaiSHu HaiKaL said...

http://www.kaishuhaikal.com/2013/04/review-jujur-en-ruby.html - Dah join.. kowt² klu terlepas dengan syarat tu.. hehehe

Ali and TheBlogg said...

Nak join jugek!
Review blog koi weh...
Review anda amat lah dihargai kihkihkih!
Bukan blog sukan,bukan blog jiwang,tp blog yg membincang kan kenapa ayam dan itik nampak same tp sebenar nye tak same...kuikuikui!

aliandtheblogg.blogspot.com

Ali and TheBlogg said...

Nak join jugek!
Review blog koi weh...
Review anda amat lah dihargai kihkihkih!
Bukan blog sukan,bukan blog jiwang,tp blog yg membincang kan kenapa ayam dan itik nampak same tp sebenar nye tak same...kuikuikui!

aliandtheblogg.blogspot.com

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)